Смартфон Връзка

Категории

Карта на посетителите

 

web analytics
Real Time Web Analytics

Вижте Количката

 

НЕ ПЛАЩАЙТЕ ПРЕЗ EPAY.BG ИЛИ С БАНКОВ ПРЕВОД ПРЕДИ ДА СТЕ УТОЧНИЛИ С НАС НАЛИЧНОСТИ И АКТУАЛНА ЦЕНА!

Продукт Брой Махни Цена Общо
Сума нето: 0.00лв.
Всичко: 0.00лв.

 

НЕ ПЛАЩАЙТЕ ПРЕЗ EPAY.BG ИЛИ С БАНКОВ ПРЕВОД ПРЕДИ ДА СТЕ УТОЧНИЛИ С НАС НАЛИЧНОСТИ И АКТУАЛНА ЦЕНА!

 

Наложен Платеж, като метод на заплащане, НЕ важи за нови клиенти с поръчка над 150лв и/или стоки с реално или обемно тегло над 5кг! Тогава се прилагат електронните плащания: ePay.bg / Банков превод / b-Pay (на банкомат), описани в раздел 'Плащане'

 

За поръчки на стойност до 20лв или единичен артикул, се начислява, по наше усмотрение, допълнителна "Такса за малка поръчка" в размер на 2лв! Клиента винаги бива уведомяван за окончателното задължение към нас!

 


 

С приложеният по-долу калкулатор, на куриерска фирма Еконт Експрес, можете да добиете представа за приблизителната цена на доставката.

         Имайте предвид следните особености:

               - Завишаване от 2.40 (такса 'Приоритетен час') може да се получи ако  стоката Ви се достави в съботен ден НА АДРЕС! Ако си я вземете от техен офис - НЯМА оскъпяване!

               - Когато ползваме услугите на Еконт Експрес, ние винаги изпращаме стоката от офис на куриера, Вие избирате къде ще пристигне поръчката Ви. Опцията офис - офис намалява сумата на доставка (спрямо тази до Вашия адрес - 'офис - врата').

Реалната сума, която ще дължите на куриера се пресмята автоматично в интерактивното меню на поръчката И ЩЕ Е ПО-МАЛКА ОТ ТАЗИ В КАЛКУЛАТОРА ПОРАДИ ОТСТЪПКАТА, КОЯТО ПОЛЗВАМЕ В ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

 

! За плащания различни от наложен платеж, моля свържете се с нас предварително за актуална цена и наличности !
--------------------------------------------------

Цените в е-магазина важат само за поръчки, обслужвани чрез сайта.